ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 2019

Μια από τις συχνότερες στυλιστικές απορίες που μας απασχολούν αυτές τις μέρες είναι το "τι να φορέσω το Πάσχα"; Είτε πρόκειται για τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, η για το ντύσιμο στην εκκλησία την Ανάσταση, ή ακόμα και ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα.
Αν και πρόκειται για γιορτινές μέρες τα ρούχα για το Πάσχα δεν είναι αρκετά λαμπερά, όπως τα Χριστούγεννα. Συνήθως κάνουμε ένα ανοιξιάτικο ντύσιμο με casual ή πιο chic style, που καλύπτει όλες τις περιστάσεις και τα γούστα.

Πάσχα στο νησί, την πόλη ή το χωριό.

Αν πρόκειται να πάμε σε κάποιο νησί, το ντύσιμο μας πρέπει να προσαρμοστεί στα δεδομένα αυτά. Τα παπούτσια που επιλέγουμε θα πρέπει να είναι άνετα για τα πλακόστρωτα σοκάκια. Επομένως, ιδανικά είναι τα sneakers και οι πλατφόρμες. Εναλλακτικά, μπορούμε να βάλουμε πέδιλα με χοντρό χαμηλό τακούνι. Από εκεί και πέρα, τα ρούχα που θα φορέσουμε είναι συνήθως πιο αέρινα ή σε navy style.
Στην πόλη το ντύσιμο για το Πάσχα είναι πιο κομψό, ακόμη και αν πρόκειται για ένα casual σύνολο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να φορέσουμε ακόμα και τις ψηλοτάκουνες γόβες μας. 
Από την άλλη, στο χωρίο τα ρούχα δεν θα πρέπει να είναι υπερβολικά. Ένα μακρύ φόρεμα η μια ολόσωμη φόρμα είναι ότι πρέπει για την περίσταση.

Casual Ντύσιμο:

Αν σας αρέσει το άνετο ντύσιμο επέλεξε ένα sport chic η casual σύνολο με jean και sneakers. Συνδυάστε το με T-shirt ή ένα απλό μπλουζάκι και είστε έτοιμες.

Εξίσου όμορφη επιλογή για την εποχή είναι το πουκάμισο. Ταιριάζει πολύ τόσο με το κλασσικό jean, όσο και με ένα χρωματιστό παντελόνι. Για να ολοκληρώσετε το συγκεκριμένο πασχαλινό σύνολο φορέστε αθλητικά παπούτσια.
Σε περίπτωση όμως που θέλετε ένα πιο θηλυκό casual ντύσιμο, προτιμήστε ένα απλό φορεματάκι σε συνδυασμό με τα sneakers σας. Μια όμορφη πρόταση είναι το πουκάμισο φόρεμα σε jean η άλλο ύφασμα.
Και βέβαια να μην ξεχνάμε και τα απαραίτητα για την εποχή πανωφόρια. Ποια είναι αυτά; Φυσικά η κομψή καμπαρντίνα και το σακάκι.

Κομψό Ντύσιμο:

Ιδιαίτερα κομψές επιλογές στα ρούχα για το Πάσχα αποτελούν οι ολόσωμες φόρμες και τα φορέματα. Είτε πρόκειται για μονόχρωμα κομμάτια η για floral σχέδια, ο συνδυασμός του με πέδιλα, πλατφόρμες ή γόβες, κάνει το αποτέλεσμα πολύ εντυπωσιακό. Ωστόσο το ιδανικό τακούνι δεν είναι το πολύ λεπτό στιλέτο, αλλά ενα λίγο πιο χαμηλό και χοντρό.

Από εκεί και πέρα, μπορείτε να φορέσετε ένα παντελόνι ή μία φούστα με ένα απλό και αέρινο μπλουζάκι. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με ένα ζευγάρι κομψά άνετα παπούτσια και είστε έτοιμη.


Τα χρώματα επικρατούν συνήθως στο πασχαλινό ντύσιμο είναι οι απαλές γήινες και παστέλ αποχρώσεις, αλλά και οι έντονοι ανοιξιάτικοι χρωματισμοί. Όσον αφορά τα μοτίβα, θα φορεθούν πολύ τα floral, ποτά, ριγέ, animal print.

Μερικά σύνολα για το βράδυ της Ανάστασης:







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.

ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ

11 TRICKS ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ